Wat is een A-merk

Elk merk dat als A-merk is bestempelt moet voldoen aan strenge criteria op het gebied van:

kwaliteit, long-life materialen, milieu en onderdelen.

     

Wat verstaan wij onder A-merk?

Kwaliteit, long-life materialen, milieu en onderdelen.

 

Wij testen jaarlijks alle merken waar we mee samen werken om te controleren of hun voldoen aan de naam A-merk (hoogkwaliteit) Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we alleen A-merken aanbieden die voldoen aan onze strenge criteria op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid van onderdelen en gebruik van long-life materialen.

 

En nee A-merk heeft niks te maken met alleen de kleur.

 

Verkopen jullie ook (B)-merken die niet door de test komen?

Merken die niet door de test komen zullen wij niet in ons assortiment nemen en bestempelen als B-merk en dus ook niet verkopen. Wij hechten waarde aan de portemonnee van onze klant.

   

Hoe testen jullie A-merken?

Om er zeker van te zijn dat onze A-merken aan de hoogste normen voldoen, hanteren we uitgebreide testprocedures. Deze procedures worden toegepast voordat we een nieuw product in ons assortiment opnemen, maar ook tijdens het gebruik ervan.

Een voorbeeld hiervan is dat we ook aanvragen doen van bijvoorbeeld kranen van 10 jaar of ouder om te controleren of ze het onderdeel nog leveren en of ze het juiste onderdeel aanleveren. 

   

Kwaliteit

De belangrijkste eigenschap van een A-merk is zonder twijfel de kwaliteit. Wanneer u een product van een A-merk koopt, kunt u erop vertrouwen dat het voldoet aan de hoogste normen in de industrie. Deze merken hebben zich bewezen door middel van strenge tests en certificeringen om te garanderen dat ze consistent hoogwaardige producten leveren.

   

Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om het waarborgen van de kwaliteit van de merken die wij aanbieden. Daarom testen wij jaarlijks alle merken waarmee we samenwerken, zodat we er zeker van kunnen zijn dat ze aan onze hoge standaarden voldoen. Alleen merken die deze test doorstaan, worden opgenomen in ons assortiment en aan onze klanten aangeboden.

 

Wanneer u op zoek bent naar de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, is een A-merk de beste keuze. Deze merken hebben bewezen consistent hoogwaardige producten te leveren en zijn trots op hun reputatie in de markt.

    

Waarom is een A-merk duurder als een b-merk?

Kies voor een A-merk en geniet van de gemoedsrust dat uw investering lang meegaat en dat u kunt vertrouwen op de uitstekende prestaties ervan.

Het belangrijkste punt van een A-merk is dat er onderdelen leverbaar voor zijn! Dit bespaart een hoop geld op lange termijn. 

 

Conclusie: op lange termijn is een A-merk helemaal niet duurder dan een b-merk!

Stel voor u koopt een kraan van een b-merk en er gaat wat stuk... onderdelen zijn niet meer leverbaar en hiermee wordt u verplicht om een nieuwe kraan te kopen. Dit is dan nog niet het ergste wat er kan gebeuren, stel voor u heeft hem inbouw weg gewerkt? En u heeft niet genoeg tegels om de muur achteraf te herstellen? Dan krijg je een domino effect van kosten.

BIJ EEN A-MERK HOEFT DAT ALLEMAAL NIET! U laat het onderdeel vervangen en de kraan kan weer jarenlang mee zonder een hoop gedoe en kosten.

 

*Hieronder een conclusie van een installateur/ loodgieter:

[R.W. Wassink] vertelt: mensen die een b-merk kraan kopen betalen uiteindelijk 2 tot 3x de prijs van een A-merk kraan. Waarom zeg ik dit? Een b-merk kraan gaat vaak al stuk binnen 2-4 jaar terwijl een A-merk kraan ruim 12-20jaar mee gaat of langer.

Ik als installateur/ loodgieter moet dan meerdere keren kosten rekenen voor arbeid- en voorrij kosten en dat is nog niet alles, een b-merk kraan kost ook gewoon meer tijd om te installeren doordat het een slecht doordacht product is. Dit kost niet alleen een hoop geld maar is ook nog is slecht voor het milieu en voor de CO2-Footprint / CO2-voetafdruk als persoon zijnde. Mensen zijn ook gewoon stom dat ze erin trappen, goedkoop is duurkoop, dat weten we allemaal.

     

Wij staan garant voor onze selectie van A-merken omdat we weten dat ze voldoen aan de hoogste normen in de industrie van Europa.

Al onze producten zijn CE Europees gekeurd, b-merken of producten uit buitenland voldoen hier niet aan! 

A-merken hebben een reputatie opgebouwd door jarenlange ervaring en innovatie

Een A-merk staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het vertegenwoordigt het hoogste niveau van vakmanschap en wordt vaak geassocieerd met toonaangevende bedrijven die hun reputatie hebben opgebouwd door jarenlange ervaring en innovatie.

 

Bij ons hechten we veel waarde aan de term "A-merk". We begrijpen dat onze klanten alleen het allerbeste verwachten en daarom selecteren we zorgvuldig welke merken we in ons assortiment opnemen. 

 

Onderdelen leverbaar en betrouwbaarheid

Een ander belangrijk aspect van een A-merk is de beschikbaarheid van onderdelen. Wanneer u investeert in een product of apparaat, wilt u er zeker van zijn dat het gemakkelijk kan worden gerepareerd en onderhouden. A-merken begrijpen dit en zorgen ervoor dat reserveonderdelen altijd beschikbaar zijn, zelfs jaren nadat het product is gekocht.

 

Als klant kunt u erop vertrouwen dat wij alleen merken aanbieden waarvan de onderdelen gemakkelijk te verkrijgen zijn. Dit betekent dat uw investering lang meegaat en u niet voor onverwachte problemen komt te staan wanneer een reparatie nodig is. We begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbaarheid te bieden, zelfs na de aankoop.

 

Long-life materialen & milieu 

Een A-merk maakt gebruik van long-life materialen bij het produceren van hun producten. Dit betekent dat ze duurzame materialen selecteren die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Door hoogwaardige materialen te gebruiken, garanderen ze dat hun producten langer meegaan dan andere merken op de markt.

 

Bij ons vinden we het essentieel om milieubewuste keuzes te maken. Daarom selecteren we alleen merken die duurzame materialen gebruiken en aandacht hebben voor het verminderen van afval en het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk. Met een A-merk kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen kwaliteit krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

    

Benieuwd naar de A-merken?

Klik hier voor meer informatie.